Denní menu
Od 18. 11. do 22. 11.
Pondělí 18. 11.
Polévka
-
Kulajda (1, 3, 7)
Hlavní jídla
-
150 g Gratinovaná vepřová kotleta se smetanou a čedarem, mačkané brambory (7)
140 Kč
-
150 g Kuřecí kung pao, kari rýže (6, 9)
140 Kč
-
150 g Chilli con carne z červených fazolí s mletým hovězím masem, chlebánek (1, 3, 7, 9)
140 Kč
Úterý 19. 11.
Polévka
-
Moravská cibulačka (1, 3, 9)
Hlavní jídla
-
250 g Špagety Carbonara s parmazánem (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Pivní rarášci, vařené brambory s petrželkou (3)
140 Kč
-
150 g Obědový asijský salát s výhonky, marinovaným tofu a oříšky (6, 8, 9)
140 Kč
-
300 g Bramborové lokše plněné perníkovými povidly a mákem, přelité máslem (1, 3, 7)
140 Kč
Středa 20. 11.
Polévka
-
Hovězí vývar s masem a nudlemi (1, 3, 6, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1, 3)
140 Kč
-
150 g Losos marinovaný v bylinkách na grilu, batátovo mrkvové pyré, citron (4, 7)
150 Kč
Čtvrtek 21. 11.
Polévka
-
Husí kaldoun se zeleninou a petrželkou (1, 7, 9)
Hlavní jídla
-
150 g Smažený karbenátek, vařené brambory, okurkový salát (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Španělský ptáček, jasmínová rýže (1, 3, 6)
140 Kč
-
250 g Podzimní salát s pečenou dýní, cuketou, hruškou, kozím sýrem a rajčaty, dip (7)
140 Kč
-
300 g "Mrkvánky" - kynuté buchty s mrkvovou náplní (1, 3, 7)
130 Kč
Pátek 22. 11.
Polévka
-
Uzená kroupová s bramborem (1, 6)
Hlavní jídla
-
150 g Sedínský guláš, houskový knedlík (1, 3, 7)
130 Kč
-
150 g Kuřecí "Tikka masala" (rajčata, zázvor,česnek,kurkuma, ...), jasmínová rýže (6, 9)
140 Kč
-
150 g Živáňská vepřová krkovička podávaná v hladové bulce s cibulí, hořčicí, zelenina (1, 3, 7, 10)
140 Kč